Ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Πατρών

ScesinGreece Metaptuxiaka Patra Martios 2014 (teliko)

This slideshow requires JavaScript.

Facebook event

Ομιλητές:

– κ. Αθανάσιος Χασιακός, Αναπληρωτής Καθηγητής – Βιογραφικό
– κ. Ανδρέας Λαγγούσης, Λέκτορας – Βιογραφικό

Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση, η πληροφόρηση και η βοήθεια των προπτυχιακών φοιτητών και των νέων μηχανικών κατά τη διαδικασία επιλογής του κατάλληλου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών γι’αυτούς.

Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο για να γίνει αυτό πέρα από την άμεση επικοινωνία και επαφή των φοιτητών με σημαντικούς ανθρώπους και επιστήμονες, όπως τον Διευθυντή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος, τον κ. Χασιακό και τον κ. Λαγγούση, διδάκτορα ενός από τα κορυφαία Τεχνολογικά Ιδρύματα παγκοσμίως, αυτό του ΜΙΤ, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα χάρη στην εμπειρία τους να προσφέρουν πολύτιμη πληροφόρηση στους νέους υποψηφίους σε θέματα σχετικά με τις Μεταπτυχιακές Σπουδές.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Χασιακό και τον κ. Λαγγούση για την άμεση και θετική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας ώστε να παρευρεθούν στην εκδήλωση ως κύριοι ομιλητές, το “The Civil Times, Πατρών” για την υποστήριξή που μας παρείχε και τους περισσότερους από 300 φοιτητές που παραβρέθηκαν στην ημερίδα!

~ Η ομάδα του ScesinGreece